Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 18:23

Τα μυαλά που κουβαλάς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Κινηματογράφος ΟΝΕΙΡΟ στο θερινό χώρο του (Νάξου 32 στο Ρέντη) από την Πέμπτη 24/9 έως και την Τετάρτη 30/9 στις 7:30 μ.μ. παρουσιάζει την ταινία Τα μυαλά που κουβαλάς! Μικροί και μεγάλοι μπορούν μαζί να απολαύσουν την ταινία στο φιλόξενο χώρο του κινηματογράφου.

 

Ακολουθούν λίγα λόγια για την ταινία και βίντεο με το επίσημο τρέιλερ.

 

Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στα Αρχηγεία, το κέντρο ελέγχου μέσα στο μυαλό της Riley, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στη νέα ζωή στο Σαν Φρανσίσκο, στα Αρχηγεία επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Director: Pete Docter, Ronnie Del Carmen.

Script: Pete Docter, Meg LeFauve, Josh Cooley.

Production: John Lasseter.

Ακούγονται: Νάντια Κοντογεώργη, Άντρια Ράπτη, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δαρλάσης, Μαρίνα Σαμάρκου, Ναταλία Παρτσινέβελου, Μαρία Πλακίδη, Χρήστος Θάνος, Βίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Μενούνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Αλέξανδρος Λουζιώτης.

Διάρκεια: 102'.

 

Πηγή: feelgoodentertainment.gr

Διαβάστηκε 562 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 18:35

Πολυμέσα

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open