Δευτέρα, 06 Ιανουάριος 2014 18:47

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου.

Η γιορτή περιελάμβανε μουσική και χωρό για τους μικρούς και ένα μικρό κέρασμα για όλους. Κατά τη γιορτή πραγματοποιήθηκε ένας σύντομος απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου προς ενημέρωση των γονέων. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να ενημερώσουν με τη σειρά τους για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους. Είχαν επίσης την ευκαιρία να προτείνουν ιδέες για εξωσχολικές δραστηριότητες και επόμενες δράσεις του συλλόγου.

Ιδιαίτερο σημείο της γιορτής ήταν η στιγμή που τα περισσότερα από τα παρευρισκόμενα παιδιά έψαλαν όλα μαζί τα κάλαντα στους γονείς και δασκάλους τους που παρευρίσκονταν στην αίθουσα και ευχήθηκαν σε όλους για Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Χαρά.

Στο τέλος της γιορτής πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα τρία μεγάλα δώρα (LENOVO IdeaTab A1000, TABLET Vero 7'' και τηλέφωνο HTC WILDFIRE S). Οι τυχεροί της κλήρωσης ήταν οι: 1. η κυρία Καραπάνου (λαχνός 61, LENOVO IdeaTab A1000), 2. η κυρία Μεσίσκλη (λαχνός Α35, TABLET Vero 7'') και 3. ο κύριος Χατζηστέλιος (λαχνός Β26, τηλέφωνο HTC WILDFIRE S).

Τέλος, το BAZAAR βιβλίου, αν και διοργανώθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, συγκέντρωσε την προσοχή όλων. Πολλά ήταν τα βιβλία που προσέφεραν μαθητές, γονείς και δάσκαλοι. Τα περισσότερα από αυτά τελικά διατέθηκαν σε πολύ χαμηλές – συμβολικές τιμές προς ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου.

Διαβάστηκε 691 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2014 01:26
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open