Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 09:09

Γενική Συνέλευση - Αναμνηστική φωτογράφιση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σας καλεί να συμμετάσχετε στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 και ώρα 6:30 μ.μ.
Στη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για την τρέχουσα σχολική χρονιά προς ενημέρωσή σας, συζήτηση με σκοπό την ενημέρωση όλων μας για τα τρέχοντα προβλήματα των Σχολείων μας, με ένα από αυτά την σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα υποβάθμιση του Δημοτικού από 12θέσιο σε 8θέσιο και τη λήψη αποφάσεων για προγραμματισμό απαραίτητων ενεργειών ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς.
Παράλληλα επιθυμία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η συζήτηση και καταγραφή πιθανών αιτημάτων γονέων για τη διεξαγωγή προγραμμάτων με επιπλέον δραστηριότητες για τα παιδιά των σχολείων μας με τη νέα σχολική χρονιά.

 

Παράλληλα έχει διοργανωθεί η καθιερωμένη ετήσια αναμνηστική φωτογράφιση των παιδιών. Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 στο σχολείο των παιδιών.

Διαβάστηκε 733 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Μάιος 2014 09:27
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open