Πέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2014 11:09

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης (15-9-2014)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κατά τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 ελήφθησαν (εν συντομία) οι ακόλουθες αποφάσεις:

1. Προκηρύχθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. οι οποίες θα διεξαχθούν κατά την πρώτη ενημέρωση γονέων από τους διδάσκοντες. Θα υπάρξει σύντομα νεότερη ανακοίνωση.

2. Θα έρθουμε σε επαφή με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και το Δήμο Πειραιά ζητώντας να λειτουργήσουν πλήρως το Ολοήμερο Σχολείο, η Πρωινή Ζώνη, το Τμήμα Ένταξης και να υπάρξει Χειριστής Τροφίμων για το ζέσταμα του φαγητού των παιδιών στο Ολοήμερο Σχολείο.

3. Να διερευνηθεί η δυνατότητα να γίνει Πρότυπο το Δημοτικό Σχολείο.

4. Να κινηθεί το Δ.Σ. προς τη νέα Δημοτική Αρχή και κάθε άλλη αρμόδια αρχή ώστε να λειτουργήσει η πίσω αυλή του Δημοτικού και να επιλυθούν όποια κτιριακά και λοιπά προβλήματα καταγράφονται στα Σχολεία και στον περιβάλλοντα χώρο.

5. Για τη βαφή του Δημοτικού Σχολείου εξωτερικά αλλά και εσωτερικά το Δ.Σ. θα διερευνήσει τι προσφορές σε χρώματα μπορούν να υπάρξουν. Το Δ.Σ. θα έρθει σε συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να διατεθεί συνεργείο για την εξωτερική βαφή και για την εσωτερική βαφή εφόσον αυτό είναι δυνατόν. Διαφορετικά θα εξεταστούν άλλοι τρόποι βαφής του Σχολείου (εθελοντική εργασία γονέων ή συνεργείο με μικρή αμοιβή). Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωσή σας.

6. Εξετάζεται η ομαδική ασφάλιση των παιδιών με κόστος 1€/παιδί/έτος. Θα ζητηθούν περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και θα ενημερωθείτε σχετικά με email.

7. Θα ζητηθεί αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υλοποίηση δραστηριοτήτων. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως εγγραφείτε στην ιστοσελίδα (επικοινωνόντας πρώτα με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου) καθώς η καταγραφή θα πραγματοποιηθεί (κυρίως) ηλεκτρονικά.

 


 

 

Αγαπητοί γονείς,

για την καλύτερη παρακολούθηση των ανακοινώσεων που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων μας είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στην σελίδα.

Μέσα από την εγγραφή σας στην παρούσα σελίδα αποκτάτε πρόσβαση παρακολούθησης και συμμετοχής στο φόρουμ συζήτησης που έχει ήδη ανοιχθεί και περιμένει την συμμετοχή σας. Εγγράφεστε παράλληλα στη λίστα με την οποία θα σας κοινοποιούνται στο email σας οι μελλοντικές ανακοινώσεις που αφορούν στην λειτουργία των σχολείων μας. Συμμετέχετε και βοηθάτε στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζοντας και καταγράφοντας τις απόψεις σας

Για την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα είναι απαραίτητη η δήλωση μιας διεύθυνσης email σε μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Διαβάστηκε 650 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Σεπτέμβριος 2014 18:50
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open