Σάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014 14:06

Διάκριση μαθητών του Σχολείου στον 8ο Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στις 7 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο 8ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και του Υπουργείου Παιδείας.

Στο διαγωνισμό αυτό έλαβε μέρος και το Σχολείο μας. Μαθητές της  Ε'  και  Στ'  τάξης διακρίθηκαν για άλλη μια χρονιά. Τα ονόματα των παιδιών που διακρίθηκαν και πρόκειται να βραβευθούν το προσεχές Σάββατο 4 Οκτωβρίου σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Πειραιά μπορείτε να βρείτε στον πίνακα που ακολουθεί. 

Ονοματεπώνυμο Τάξη
    (2013-2014)
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Ε
ΚΟΥΚΛΗ ΜΑΡΘΑ Ε
ΛΑΓΟΥΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Ε
ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΤ
ΝΤΕΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ Ε

Το πρόγραμμα της βράβευσης μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων συγχαίρει τα παιδιά που διακρίθηκαν σε αυτό το διαγωνισμό για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλουν. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι γονείς και οι οικογένειές τους που τα στηρίζουν σε αυτή τους την προσπάθεια αλλά κυρίως οι δάσκαλοί τους, όλοι οι δάσκαλοι του σχολείου μας, που συνέβαλαν αλλά και συνεχίζουν να συμβάλλουν τα μέγιστα σε αυτή τους την προσπάθεια, στην προσπάθεια της κατάκτησης της γνώσης.

Διαβάστηκε 681 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014 14:51
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open