Κυριακή, 09 Νοέμβριος 2014 16:53

Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

 

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

οι δραστηριότητες που γίνονται με τη φροντίδα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας μόλις ξεκίνησαν! Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου υπήρξε και η πρώτη εβδομάδα δραστηριοτήτων για τα παιδιά.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου το απόγευμα προσήλθαν οι πρώτοι 11 μαθητές στην παρακολούθηση μαθημάτων σκάκι.

Ακολούθησε η Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, όπου το απόγευμα και μεταξύ 6:30 με 8:30, δύο ομάδες παιδιών (10 παιδιά από προνήπια έως Β' τάξη και 16 παιδιά από Γ' έως και Στ' τάξη) πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο ποδόσφαιρο.

Η πρώτη εβδομάδα δραστηριοτήτων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου όπου 22 υποψήφιοι ολυμπιονίκες, δοκίμασαν τις ικανότητές τους και προπονήθηκαν στην πρώτη συνάντηση / προπόνηση των Mini Olympics.

Η αρχή της 2ης εβδομάδας δραστηριοτήτων μας βρίσκει αισιόδοξους ότι τα προσερχόμενα παιδιά στις δραστηριότητες θα αυξηθούν, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που δεν ενημερώθηκαν ότι οι δραστηριότητες ξεκίνησαν. Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα έχει ως ακολούθως:

 

Σκάκι

αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή 5:30 - 7:00 μ.μ.

 

Ποδόσφαιρο

αυτή την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη σε δύο τμήματα 6:30 - 7:30 και 7:30 - 8:30 μ.μ.

 

Mini Olympics

αυτή την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή 6:00 - 7:00 μ.μ.

 

 

Παράλληλα το Δ.Σ. δραστηριοποιείται ώστε πολύ σύντομα να ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες δραστηριότητες: Μοντέρνοι Χοροί, Μπάσκετ, Βόλεϋ και δραστηριότητες ενηλίκων. Θα υπάρξει ελπίζουμε πολύ σύντομα νεότερη ανακοίνωση

 

Παράλληλα σας γνωρίζουμε ότι υπάρχει η σχετική υποδομή και πρόταση για την έναρξη δραστηριότητας εκμάθησης Πινγκ Πονγκ κατά το Σάββατο. Παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν και σε αυτή τη δραστηριότητα όπως το δηλώσουν απαντώντας με κάποιο email. Παρακαλείστε επίσης όλοι όπως το επικοινωνήσετε και σε όσους άλλους γονείς τυχόν γνωρίζετε οι οποίοι ενδεχομένως δεν έχουν ενημερωθεί από το email αυτό. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε την πρόθεσή σας για συμμετοχή στην δραστηριότητα εκμάθησης Πινγκ Πονγκ και μέσω τηλεφώνου στα μέλη του Δ.Σ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν με ενθουσιασμό, υποδέχθηκαν θερμά και "αγκάλιασαν" τις δραστηριότητες αυτές.

 

Διαβάστηκε 737 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Νοέμβριος 2014 17:16
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open