Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2015 06:31

Επιτέλους... Παρέλαση!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(15 ψήφοι)

Με λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά η παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, παρά την έντονη βροχόπτωση. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια βρέθηκε να συμμετέχει και το σχολείο μας σε αυτή.

Γονείς, μαθητές και δάσκαλοι, αν και καταπονημένοι από την βροχή και το κρύο, δεν πτοήθηκαν ούτε μια στιγμή, ακόμα και όταν την τελευταία στιγμή πριν την έναρξη της παρέλασης, ανακοινώθηκε ότι τα Δημοτικά σχολεία θα παρέλαυναν μόνο εφόσον το επιθυμούσαν, καθώς οι διοργανωτές της παρέλασης δεν θέλησαν να βάλουν σε δοκιμασία τα μικρά παιδιά.

Η δίψα όμως των παιδιών για να παρελάσουν, αλλά και των γονέων τους ήταν μεγάλη, καθώς το σχολείο έπειτα από πάρα πολλά χρόνια (κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί πόσα ακριβώς) συμμετείχε σε παρέλαση. Τα παιδιά λοιπόν έμειναν ακλόνητα στη θέση τους και εν τέλει, με τη βοήθεια των γονέων τους, οι οποίοι με ομπρέλες και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο τα προφύλαξαν, παρατάχθηκαν επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου για να παρελάσουν.

Τα παιδιά του σχολείου μας πράγματι παρέλασαν, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, τιμώντας την ημέρα αυτή! Τα ίδια τα παιδιά δήλωναν στο πέρας τη διαδρομή κατενθουσιασμένα και χαρούμενα από την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία τους. Κάποια από τα παιδιά είπαν ότι ήταν "... λες και πήγαμε στην Ανάσταση!".

Πράγματι το σχολείο μας έκανε... πρόωρη Ανάσταση συμμετέχοντας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Όλοι όμως, παιδιά, γονείς και δάσκαλοι υποσχέθηκαν πως του χρόνου στην παρέλαση, η παρουσία του σχολείου μας θα είναι ακόμα πιο καλή, περισσότερο συγκροτημένη και οργανωμένη, καθώς φέτος η εντολή συμμετοχής του σχολείου μας στην παρέλαση κατεύθασε μάλλον... αργοπορημένη και βεβιασμένη. Όμως, παρ' όλα αυτά αν και μουσκέψαμε (από τη βροχή)... δεν "τα μουσκέψαμε" και παρουσιάσαμε την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Απολαύστε στις εικόνες που ακολουθούν στιγμιότυπα από τη συμμετοχή μας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

 

 

Μπορείτε να βρείτε σε βίντεο στιγμιότυπα της παρέλασης στα οποία καταγράφεται και η συμμετοχή του σχολείου μας στις ακόλουθες διευθύνσεις:

Πειραικό Κυμα: Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015 στον Πειραιά

Pireas Piraeus: Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2015 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Διαβάστηκε 1488 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Μάρτιος 2015 15:30
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open