Παρασκευή, 01 Μάιος 2015 18:47

Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Η ομάδα ποδοσφαίρου των Σχολείων μας που σχηματίσθηκε από παιδιά ηλικίας προνηπίου έως και στ' τάξης που μετέχουν στις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται τα απογεύματα στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου μας με τη φροντίδα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, συμμετείχε σε τουρνουά. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 σε γήπεδα 5Χ5 στο Rentis Soccer Club στον Ρέντη και εκτός του σχολείου μας μετείχαν άλλα τρία σχολεία: το 11ο Δημοτικό Αιγαλέου, το 5ο Δημοτικό Κερατσινίου και το 9ο-11ο Δημοτικό Πειραιά.

Η πρωτοβουλία διοργάνωσης του τουρνουά ανήκει στους προπονητές μας οι οποίοι και ανέλαβαν την προετοιμασία του τουρνουά και τις συνεννοήσεις με τα άλλα σχολεία. Την είδηση για τη συμμετοχή στο τουρνουά υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό γονείς και παιδιά. Μάλιστα, μητέρες κάποιων παιδιών με πολύ κέφι και μεράκι ετοίμασαν τις εμφανίσεις του σχολείου μας που έφεραν το όνομα του σχολείου και σε κάθε μια ξεχωριστά το όνομα του παιδιού που τη φορούσε.

Την ημέρα του τουρνουά όλοι βρέθηκαν στο χώρο των γηπέδων από νωρίς, καθώς τα παιδιά αδημονούσαν να πατήσουν το χορτάρι και να αγωνιστούν.

Πράγματι η ομάδα μας και κάθε συμμετέχουσα ομάδα έπαιξε εναντίων όλων των αντιπάλων σε αγώνες που διήρκησαν περί την μισή ώρα ο καθένας, προσφέροντας ένα πλούσιο θέαμα στους παριστάμενους γονείς που ξεπέρασε τις τρεις συνολικά ώρες. Οι αγώνες έγιναν μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα που δημιούργησαν πρώτα τα ίδια τα παιδιά αλλά και οι γονείς που παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Όσο για τα αποτελέσματα των αγώνων; Αυτό μάλλον λίγους ενδιέφερε καθώς πρωτίστως σημασία είχε η συμμετοχή και η καλλιέργεια του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και της ομαδικότητας, πράγμα στο οποίο όλοι αναδείχθηκαν νικητές.

 

Μπορείτε να απολαύσετε στιγμιότυπα από τους αγώνες αυτούς στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν.

 

Ελπίζουμε του χρόνου με τη βοήθεια πρωτίστως όλων των γονέων να μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή από παιδιά και περισσότερα αθλήματα εφόσον καταφέρουμε να επαναλειτουργήσει η μεγάλη αυλή του σχολείου που έχει και τις απαραίτητες υποδομές.

Διαβάστηκε 5721 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Μάιος 2015 20:19

Πολυμέσα

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open