Δευτέρα, 25 Μάιος 2015 04:46

Μας άρεσε, σας άρεσε και... ξαναπαίξαμε: 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Μας άρεσε - σας άρεσε και το επαναλάβαμε!

Η ομάδα ποδοσφαίρου των Σχολείων μας που σχηματίσθηκε από παιδιά ηλικίας προνηπίου έως και στ' τάξης που μετέχουν στις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται τα απογεύματα στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου μας με τη φροντίδα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, συμμετείχε και στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου που με πρωτοβουλία των προπονητών μας (Championsland) και πάλι διοργανώθηκε.

Τι κι αν η διοργάνωση του τουρνουά πραγματοποιήθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, τι κι αν όλοι μάθαμε την Τετάρτη στην προπόνηση ότι την Κυριακή ξαναπαίζουμε, τίποτα δεν εμπόδισε τη μαζική συμμετοχή γονέων και παιδιών. Μάλιστα, αυτή τη φορά συμμετείχαμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, με περισσότερη χαρά, είμασταν καλύτερα ... "προπονημένοι" περισσότερο έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του τουρνουά. Οι εμφανίσεις της ομάδας έτοιμες από το πρώτο τουρνουά, οι ποδοσφαιριστές μας πανέτοιμοι να ξαναμπούν στο γήπεδο, αλλά και η "εξέδρα" έτοιμη και αυτή να υποστηρίξει τα παιδιά μας, ενθαρρύνοντας τις προσπάθειές τους. Οι δε πατέρες των παιδιών, στην ανάπαυλα μεταξύ των αγώνων, πάτησαν και αυτοί χορτάρι σε διπλανό γήπεδο και μαζί με τα παιδιά τους έπαιξαν και διασκέδασαν παρέα. Μάλιστα, όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες που ακολουθούν διακρίναμε αρκετά "ταλέντα" και στους μεγάλους!

Η ομάδα των παιδιών μας και κάθε συμμετέχουσα ομάδα έπαιξε εναντίων όλων των αντιπάλων σε αγώνες που διήρκησαν μισή ώρα ο καθένας, προσφέροντας και πάλι ένα πλούσιο θέαμα στους παριστάμενους γονείς. Οι αγώνες και πάλι έγιναν μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα που δημιούργησαν πρώτα τα ίδια τα παιδιά αλλά και οι γονείς που παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθάρρυναν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Και πανό αναρτήθηκαν και ιαχές υποστήριξης των σχολείων ακούστηκαν από τους πάγκους και την εξέδρα, αλλά μέσα σε ένα απολύτως κόσμιο και ευπρεπές κλίμα.

Τα αποτελέσματα των αγώνων και πάλι πέρασαν μάλλον... απαρατήρητα, καθώς πρωτίστως σημασία είχε η συμμετοχή και η καλλιέργεια του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και της ομαδικότητας, πράγμα στο οποίο όλοι, παίκτες και εξέδρα, αναδείχθηκαν νικητές, φεύγοντας και πάλι με τις καλύτερες αναμνήσεις και την προσδοκία και προσμονή για ένα τρίτο ίσως τουρνουά ποδοσφαίρου.

Του χρόνου με τη βοήθεια και τη στήριξη πρωτίστως όλων των γονέων και ελπίζουμε και της νέας διεύθυνσης του σχολείου που αναμένουμε να προκύψει μέσα από την εν εξελίξει διαδικασία εκλογής διευθυντών στα δημοτικά σχολεία, να μπορέσουμε να καταφέρουμε να επαναλειτουργήσει η μεγάλη οπίσθια αυλή του σχολείου που έχει τις απαραίτητες υποδομές. Η επαναλειτουργία της που αποτελεί προσδοκία όλων των γονέων και πολύ περισσότερο των παιδιών, θα προσφέρει πολλαπλώς στη λειτουργία του σχολείου και θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά μας να συμμετέχουν σε ακόμα περισσότερες δραστηριότητες, καθώς η πίσω αυλή του σχολείου, πέρα από τις υποδομές για ποδόσφαιρο έχει τον κατάλληλο χώρο και υποδομές για αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ και προσφέρεται και για άλλες δραστηριότητες.

Με τη συμπαράσταση λοιπόν των γονέων και τη σύμπραξη της νέας διεύθυνσης του σχολείου και του συλλόγου διδασκόντων ελπίζουμε στη νέα σχολική χρονιά να γίνει το όνειρο... πραγματικότητα!

 

Απολαύστε στιγμιότυπα από τους αγώνες αυτούς στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν.

Διαβάστηκε 1208 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Μάιος 2015 06:30

Πολυμέσα

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open