Κυριακή, 07 Ιούνιος 2015 21:30

Συμμετοχή σε 2ο τουρνουά σκάκι για το έτος 2014-2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Σε 2ο τουρνουά σκάκι για το σχολικό έτος 2014 - 2015 συμμετείχαν παιδιά του σχολείου μας την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015. Η πρώτη για φέτος συμμετοχή σε τουρνουά ήταν η συμμετοχή μας στην Chessnale Athens 2015 για την οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Διοργανωτής αυτή τη φορά υπήρξε ο Πειραϊκός Όμιλος Σκακιστών ο οποίος προσκάλεσε και φιλοξένησε παιδιά από σχολεία του Πειραιά στις εγκαταστάσεις του στο κέντρο του Πειραιά.

Το τουρνουά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό έφυγαν τελικά με τις καλύτερες εντυπώσεις, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο έτος εκμάθησης σκάκι που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας με τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την υποστήριξη από το μέλος του Πειραϊκού Ομίλου Σκακιστών κ. Λεωνίδα Σιδηρόπουλο.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από τους αγώνες και την τελική βράβευση των παιδιών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες νίκες στο τουρνουά. 

Αν και λίγο ενδιαφέρει αυτό, καθώς σκοπός όλων υπήρξε πρωτίστως η συμμετοχή, αξίζει να σημειώσουμε πως μαθητές του σχολείου μας κατέλαβαν την 2η και 3η θέση στη γενική κατάταξη, ενώ μαθητής της Α' τάξης του σχολείου μας κατέλαβε την 1η θέση στις μικρότερες ηλικίες (Α' & Β' Δημοτικού).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων μας ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους όλους τους μαθητές και γονείς του Σχολείου μας και περιμένει όλους, παλιούς και νέους, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για διεξαγωγή νέου κύκλου μαθημάτων σκάκι.

 

 

Διαβάστηκε 1209 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Ιούνιος 2015 23:54
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open