Κυριακή, 15 Μάρτιος 2015 22:10

Συμμετέχουμε στην Chessnale Athens 2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και η Οργανωτική Επιτροπή του Σκακιστικού Φεστιβάλ «Chessnale Athens 2015», διοργάνωσε για τρίτη φορά το σκακιστικό φεστιβάλ Chessnale Athens στους χώρους του The Mall Athens, το οποίο ξεκίνησε στις 13 Μαρτίου 2015. Η «Chessnale Athens 2015» έχει στόχο να αγκαλιάσει το θεσμό του σκακιού ως πνευματικό άθλημα και να αναδείξει τη σχέση του με τις τέχνες και τα γράμματα. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ιστορία του σκακιού και να συμμετάσχει σε δραστηριότητες εκπαιδευτικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Το σχολείο μας συμμετείχε την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 με μαθητές του τόσο στους Προκριματικούς Αγώνες για το Ατομικό Πρωτάθλημα αλλά στους Προκριματικούς Αγώνες για το Ομαδικό Πρωτάθλημα κατεβάζοντας μάλιστα 2 ισάξιες ομάδες οι οποίες κατέφεραν μεν να κάνουν ικανοποιητικές εμφανίσεις, μη εξασφαλίζοντας όμως την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σημασία όμως είχε η συμμετοχή σ' αυτή τη γιορτή, κάτι τόσο πρωτόγνωρο για όλους, μικρούς και μεγάλους καθώς για πρώτη χρονιά πραγματοποιούνται στο σχολείο μας μαθήματα σκάκι σε όσους μαθητές του έχουν επιλέξει να τα παρακολουθήσουν.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συμμετοχή μαθητών του σχολείου μας και γονέων τους μέλη του Συλλόγου μας σε αυτή τη γιορτή.

 

Διαβάστηκε 742 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Ιούνιος 2015 23:56
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open