Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2015 09:13

Το σχολείο μας ανακαινίζεται

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Το σχολείο μας αλλάζει... και γίνεται πιο όμορφο και φιλικό για τα παιδιά μας!

Κατόπιν πρωτοβουλίας της νέας Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου μας κας Αργυρίου και σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με γονείς του σχολείου και ήδη ξεκίνησαν εργασίες ανακαίνισής του με σκοπό να έχουμε ένα περισσότερο καθαρό, λειτουργικό και ευχάριστο για όλους περιβάλλον μάθησης για τα παιδιά μας.

Πρώτη η Διευθύντρια του Σχολείου μας φρόντισε για τον καθαρισμό και την ανακαίνιση των γραφείων της Διεύθυνσης, των Δασκάλων, και των αποθηκών του σχολείου.

Κατόπιν ομάδες γονεών, λίγων δυστυχώς για την ώρα, ανέλαβαν τον καθαρισμό και τη βαφή τάξεων του σχολείου. Με την πρωτοβουλία λοιπόν αυτή ήδη έχουν ετοιμαστεί οι αίθουσες που κατά τη νέα σχολική χρονιά θα φιλοξενήσουν την 1η και την 4η τάξη. Οι λίγοι αυτοί γονείς (3 μπαμπάδες και 3 μαμάδες συγκεκριμένα) μέσα σε δύο ημέρες κατάφεραν και μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά αυτές τις δύο αίθουσες. Δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στον καθαρισμό των αιθουσών (τζάμια, πατώματα, καρέκλες και θρανία) που ήταν δυστυχώς σε πολύ άσχημη κατάσταση από πλευράς καθαριότητας, ενώ παράλληλα με τη βαφή των αιθουσών με συνδυασμούς χρωμάτων έγινε προσπάθεια ώστε αυτές να αποτελέσουν σύγχρονους και ευχάριστους χώρους για μάθηση.

Η Διεύθυνση του σχολείου μας θα προσπαθήσει να βαφούν οι κοινόχρηστοι χώροι ώστε και αυτοί να γίνουν κατάλληλοι για το περιβάλλον του σχολείου, αλλά κυρίως για να καθαριστούν οι τοίχοι.

Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί με τον καθαρισμό και βαφή και των υπολοίπων τάξεων του σχολείου, και τoν καθαρισμό των πατωμάτων των κοινοχρήστων χώρων, ώστε οι μαθητές του Σχολείου, τα παιδιά μας, να συναντήσουν κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς την ημέρα του Αγιασμού ένα νέο, καθαρό, πολύχρωμο και φιλόξενο χώρο που θα αποτέλεσει το "σπίτι τους" κατά τη νέα σχολική χρονιά.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους με την πολύτιμη βοήθειά σας για να αλλάξουμε το σχολείο μας, κάνοντας ένα σημαντικό δώρο στα παιδιά μας στην έναρξη της σχολικής χρονιάς!

 

Διαβάστηκε 1480 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2015 13:14
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open