Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2015 06:14

Ενημέρωση για τον Αγιασμό στα Σχολεία μας για το σχολικό έτος 2015-2016

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η τελετή του Αγιασμού στα σχολεία μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8.30 π.μ. Koudouni

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και τα παιδιά του Δημοτικού μαζί με τις σχολικές τους τσάντες πανέτοιμα θα υποδεχτούν τη νέα σχολική χρονιά και θα πάρουν τα βιβλία τους!

Καλή αρχή σε όλους μας σε μια ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ σχολική χρονιά, καθώς θα πρέπει να θυμήσουμε ότι με σημαντική συμμετοχή γονέων, διδασκόντων και φίλων ολοκληρώθηκε το διήμερο εθελοντισμού και προσφοράς που αφορούσε την ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου μας.

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν κατά το διήμερο αυτό αλλά και όλους όσους από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά, όταν ξεκίνησε δειλά – δειλά αυτή η προσπάθεια, συνέβαλλαν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν.

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής σημαντικό!
Ένας χώρος σχολείου, φωτεινός, υγιεινός, ασφαλής και ευχάριστος που περιμένει να υποδεχθεί τους μαθητές την Παρασκευή 11/9 και ώρα 8:30 στο πρώτο κουδούνι, αυτό του Αγιασμού της νέας σχολικής χρονιάς! Δεν θα σας δείξουμε φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σχολείο, καθώς θέλουμε να έρθετε από κοντά και να δείτε την εικόνα που το σχολείο παρουσιάζει πλέον σήμερα.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την ημέρα αυτή του Αγιασμού, για να απολαύσουμε από κοντά την ευχάριστη ελπίζουμε έκπληξη των μαθητών που θα αντικρύσουν ένα διαφορετικό σχολείο από αυτό που άφησαν πίσω τους πέρυσι.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το χαμόγελο αυτό στο πρόσωπο των παιδιών θα αποτελέσει την καλύτερη επιβράβευση όλων όσων συνέβαλλαν σε αυτόν τον σκοπό.

 

Σας περιμένουμε λοιπόν στον Αγιασμό και
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ!!!

 

 

Υ.Γ.
Οι εργασίες ανακαίνισης συνεχίζονται μέχρι και το κουδούνι του Αγιασμού και γιατί όχι και μετά από αυτό. Η προσπάθεια για να έχουμε ένα σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας δε σταμάτησε χθες αλλά ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

 

WeAreGoingBackToSchool

Διαβάστηκε 1346 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2015 06:30
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open