Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015 07:07

Πρώτη μέρα σχολείο!!! ...για το σχολικό έτος 2015-2016

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Η τελετή του Αγιασμού στα σχολεία μας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8.30 π.μ. 

Η τελετή του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε σε ένα κλίμα χαράς και ενθουσιασμού όλων παιδιών, γονέων και δασκάλων, σε ένα χώρο ανακαινισμένο που περισσότερο θύμιζε χαρούμενο παιδικό πάρτυ παρά... πρώτη μέρα στο σχολείο!!!

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο και προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου π. Ιωάννη Λιακό0σταυρο, ο οποίος και μετέφερε το μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιά κ. Σεραφείμ για τη νέα σχολική χρονιά ευχόμενος και ο ίδιος σε όλους τους παριστάμενους για τη νέα σχολική χρονιά. Ο Αγιασμός ολοκληρώθηκε με την έπαρση της σημαίας του σχολείου ενώ όλα τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας του Σχολείου κας Αργυρίου, έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο. Κατόπιν η κα Αργυρίου παρουσίασε το σύνολο των διδασκόντων ανακοινώνοντας παράλληλα και τους δασκάλους κάθε τάξης.

Είναι αξιοσημείωτο, ότι κατά τα τελευταία χρόνια, είναι η πρώτη φορά που το σχολείο μας ξεκινά ουσιαστικά χωρίς έλλειψη σε προσωπικό, έχοντας κατά το μεγαλύτερο μέρος καλυφθεί και οι ανάγκες του Ολοήμερου Σχολείου, τη στιγμή που τα περισσότερα σχολεία της χώρας μας εμφανίζουν σημαντικά κενά στελέχωσης από διδακτικό προσωπικό.  Εκκρεμότητες βέβαια υπάρχουν ακόμα (Τμήμα Ένταξης και Πρωϊνή Ζώνη Ολοημέρου) οι οποίες σύντομα ελπίζουμε θα καλυφθούν.

Στην τελετή του Αγιασμού παρέστησαν, εκτός των παιδιών, των γονέων τους και του διδακτικού προσωπικού του σχολείου, ο κύριος Στέλιος Γαϊτανάρος, Δημοτικός Σύμβουλος, η κυρία Βασιλική Σωτηρίου, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά και ο κύριος Χαράλαμπος Λιακόσταυρος πρόεδρος της Γ' Δημοτικής Κοινότητας.

Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και καλή πρόοδο σε μια ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ σχολική χρονιά!

 

Ακολουθούν σύντομα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρώτη ημέρα στο σχολείο και την τελετή του Αγιασμού!

Διαβάστηκε 1389 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 17:55

Πολυμέσα

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Συνδεθείτε

Open