Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 10:00

Καλώς ορίσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(12 ψήφοι)

Καλώς ορίσατε στον ιστότοπο του Συλλόγου Γονεών & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού και 2ου Νηπιαγωγείου Νέου Φαλήρου.

Με τη δημιουργία του παρόντος διαδικτυακού τόπου το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας έχει ως κύριο στόχο να προσφέρει άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις σε παιδαγωγικό, διδακτικό και κοινωνικό επίπεδο του σχολείου μας.

Ο ιστότοπος αυτός φιλοδοξεί επίσης να αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων μας, Γονέων, Μαθητών και Δασκάλων του Σχολείου μας, να δώσει μια ευκαιρία και δυνατότητα σε μαθητές και γονείς ασφαλούς πλοήγησης στον πλούτο γνώσης και πληροφόρησης του διαδικτύου μέσω χρήσιμων συνδέσμων και τέλος να παρουσιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο που επιτελείται στο Σχολείο μας εξασφαλίζοντας έτσι το δυνατόν καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και την κοινωνία μας.

Στην ιστοσελίδα μας, η οποία δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2013 και από σήμερα (14/10/2013) βρίσκεται σε διαρκή ανάπτυξη και ενημέρωση, θα βρείτε τα πάντα που αφορούν το σύλλογο (Διοικητικό Συμβούλιο και στοιχεία επικοινωνίας με τα μέλη του, καταστατικό και ιστορικό του Συλλόγου, νομοθεσία για τη λειτουργία Σχολείου και Συλλόγου, πρακτικά Γενικών Συνελεύσεων, τρέχοντα στοιχεία για τα οικονομικά του Συλλόγου). Θα μπορείτε να βρείτε επίσης συνδέσμους σε χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό, σημαντικές ανακοινώσεις και έντυπα του σχολείου, εκδηλώσεις και δράσεις του συλλόγου και του σχολείου και άλλα.

Σημαντική ενότητα θα αποτελέσει και το σημείο συζήτησης (Ρωτήστε μας) όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν και να συζητούν θέματα που μας απασχολούν καθημερινά. Επίσης καλό θα ήταν να εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης (Newsletter) ώστε να ενημερώνεστε άμεσα στο email σας για οποιαδήποτε σημαντική ανακοίνωση υπάρξει. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα δικής σας επικοινωνίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μέσα από τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για όποιες ελλείψεις παρατηρήσετε στον ιστότοπο σ' αυτό το πρώτο στάδιο λειτουργίας του. Θέλουμε να ακούσουμε τις δικές σας προτάσεις, είτε αφορούν τον ιστότοπο είτε, κυρίως, θέματα λειτουργίας του σχολείου και του συλλόγου γι΄αυτό μην διστάσετε να χρησιμοποιείστε κάθε πρόσφορο μέσο (τηλέφωνο, email, Φόρμα Επικοινωνίας).

Σε αυτή την προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ζητά τη συμμετοχή και στήριξη όλων.

 

Καλή σχολική χρονιά

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

 

 

Διαβάστηκε 2572 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2013 14:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Ακολουθήστε μας
στα social media

socialmediaFacebook socialmediaGoogle
socialmediaTwitter socialmediaYouTube

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το
Διοικητικό Συμβούλιο
πατώντας εδώ

Newsletter

Συνδεθείτε

Open